header design
MODE

FILA disruptor II

JD - svarta fila shoes

Hej älskade ni..

Jag har letat efter dom perfekta FILA-skorna under flera veckor nu.. Och jag har säkert varit i varje skoaffär som existerar, sett varje sko som finns att se samt googlat efter alla tänkbara modeller i jakten efter den “pluffsigaste” modellen som finns.. Med “pluffsig” menar jag såklart stor, klumpig, rejäl osv.. Utöver det ville jag hitta en unik modell. Att köpa “FILA disruptor” i vitt kändes med andra ord för vanligt.. Och ganska tidigt fastnade jag för en svart modell som dock inte fanns någonstans.

JD - fila shoes

Kollade på en hel del beiga, “stripade” och även röda modeller – men inga verkade vara tillräckligt unika för min egna stil..

fila shoes

Oavsett hur snygg en modell var i helhet så fanns det alltid detaljer som störde.. Som exempelvis att sulan var en annan färg, att märket satt på fel ställe eller att snörena inte matchade skon i övrigt. Kort sagt var det otroligt svårt att hitta perfektion!

JD - fila shoes

FILA’s modell “disruptor II” verkade finnas i ALLA färger, förutom svart.. Och anledningen visade sig vara att deras svarta sneakers enbart görs i manlig modell.. Känns så larvigt med dessa oskrivna regler, men det var i alla fall en bidragande faktor till att dom var svåra att hitta.. Frågan är när skoaffärer ska börja dela in sortimentet efter märke, istället för könsidentitet?

JD - svarta fila shoes

Köpte i alla fall dessa svarta FILA så fort jag hade hittat rätt storlek.. Eftersom dessa storlekar var ganska små fick jag köpa rediga 41:or för första gången i mitt liv haha.. Kändes riktigt märkligt med tanke på att jag brukar ha 39 i skor, men men..

JD - svarta fila shoes

..nu känner jag mig i alla fall 100% redo att möta dom kommande sommarmånaderna i mina nya “pluffsiga” pjucks..

JD - svarta fila shoes

Fotograf: Kristofer Grillsson

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.