header design
EVENT / GALOR,  MODE

SPALT PR showroom AW19

Spalt PR pressvecka

OMG!

Vilket mysigt och inspirerande showroom jag klev in i imorse.. Känner att längtan efter sommar, festivaler och sol bara blir starkare för varje sekund som går just nu! Särskilt efter den här morgonen som spenderades på SPALT PR.. I första rummet fanns massor med festivalplagg, skor och även en hörna med makeup som även det hade “glittrigare” inslag av festivaltema.

Spalt PR pressvecka

Årets hetaste BOOHOO-nyheter hängde i långa rader! Ärligt talat fastnade jag för nästan alla plagg jag såg hahha.. Och det är inte ofta så många plagg från samma märke tilltalar mig med tanke på att jag har ganska “unik” stil, men plötsligt händer det.

Spalt PR pressvecka

Även gällande accessoarer / smycken måste jag erkänna mig imponerad.. Mina personliga favoriter var dom röda och dom svarta solglasögonen i smalare modell.. Och guldhalsbanden såklart! Tycker att dom gör en redan cool look, helt fulländad.

Spalt PR pressvecka

Spalt PR pressvecka

Vem skulle inte vilja glida omkring i plagg som dessa en varm festivaldag? Dom vita långbyxorna med matchande topp är ju bara för coola.. Om det mot all förmodan blir festivaler för mig i sommar så lovar jag att ha på mig någonting i denna stilen.

Spalt PR pressvecka

Tänker ni också på Neo i “THE MATRIX” när ni ser dessa smala solglasögon? Älskar att det så kallade “snabba” solglasögat är tillbaka för att stanna.. Kanske är det enbart jag som känner så, men visst blir ni också lite sugna på att bära dessa i sommar??

Spalt PR pressvecka

På “skofronten” fanns det några modeller som föll mig i smaken, bland annat dom vita klackarna uppe till höger.. Snygga va?

Spalt PR pressvecka

Ååh, det här är vad som kallas perfektion på riktigt hög nivå.. Håller ni med mig? Tycker att det är så satisfying hahhah..

Spalt PR pressvecka

Spanade även in diverse manliga solglasögon och crossbody bags som föll mig i smaken.. Tror dock inte att min pojkvän kommer tycka likadant om dessa accessoarer! Hans stil är mer åt “rockig/gentleman” och mindre mot “street style” haha..

Spalt PR pressvecka

Och sist men inte minst.. Hittade riktigt coola klackar i neongul kulör som verkligen föll mig i smaken!

Spalt PR pressvecka
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

    • PLATIN

      Majoriteten av mina plagg köper jag av ett modeföretag, vilket betyder att dom endast finns i 1-2 exemplar.. Och det i sig gör min stil ganska unik, om jag får säga det själv. Utöver det har jag alltid gått min egna väg och experimenterat en hel del, på både gott och ont haha.. Kanske har varit dålig på att visa upp OOTD’s i min blogg på senaste, får nog bli bättre på det så att min stil skiner igenom starkare. Kram, P.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.