header design
LIVET

Hoodie med “vibbar” från 90-talet..

www.platins.se

Godmorgon älskade ni..

Jag är så ledsen för att jag har varit “borta” från sociala medier dom senaste dagarna, men jag behövde egentid.. I morse gick jag upp vid 0700 för att duscha, applicera en enkel makeup och välja ut dagens plagg.. Och det fick bli en hoodie med “vibbar” från 90-talet. Om cirka 1 timme ska jag åka mot en pressträff som hålls av en PR-byrå i stan, vilket ska bli supermysigt! Årets pressdagar startar fr.o.m idag! Däremot hade jag helt glömt bort att OSA till olika presskontor, så det blir ingen galen vecka.

Hoodie med "vibbar" från 90-talet

Efter pressträffen ska jag kanske luncha med min pappa, om det hinns med.. Annars tänkte jag åka hem för att “jobba undan” saker som inte blivit gjorda ännu.. Och utöver det ska jag nog spela in en ny video till youtube också! Så ja, det blir en ganska lugn tisdag med med andra ord.. Funderade på att köra ett gympass också, men får se om det orkas med efter presskontoret.

www.platins.se
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.