EVENT / GALOR

Graham Hill’s produktserie..

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Graham Hill's produktserie

Hej älskade ni..

Jag antar att alla som är- eller har någon i sin närhet som är intresserad av F1 / racing känner till Graham Hill.. Och för alla som inte är så insatta var han alltså en av dom bästa racerförarna genom tiderna. Så hur hänger det här ihop med produkter för män egentligen? Kanske ni tänker.. Jo, det ska jag förklara. “Hans Conzen kosmetik” är ett tyskt företag som har gjort en produktserie för män som innehåller allt mellan body wash och skäggolja.. Med andra ord, allting för en äkta gentleman!

Psst.. Om ni är för otåliga för att läsa igenom hela inlägget och istället vill spana in den nya produktserien så finner ni samtliga produkter HÄR!

Graham Hill skincare sweden

Efter en lärorik presentation av varumärket firade vi in svenska lanseringen med mingel, tilltugg och ett glas vin på USINE.

Graham Hill skincare sweden

Restaurangen hade även en hörna dit alla män kunde gå för att få skägget / håret stylat! Kristofer skulle älskat detta eventet, men dessvärre var han inte med under gårdagens presslansering eftersom han hade fullt upp på eget håll..

Graham Hill skincare sweden

Istället hade jag sällskap av min branschkollega Louise Andersson (klick!) som också var inbjuden till presslanseringen..

Graham Hill skincare sweden

Hela serien finner ni på LYKO (klick!) där ni även kan läsa om- och se youtubeklipp för hur man använder produkterna..

Graham Hill skincare sweden

Som sagt, Kristofer skulle verkligen ha älskat att attenda det här eventet! Inte bara för att han är en gentleman med skägg, utan även för att det fanns ölkorv som tilltugg haha.. Måste faktiskt erkänna att det här var en oväntat god kombination!

Graham Hill skincare sweden

Men ja, trots att vi bägge var där utan våra skäggiga män så hade vi såklart en trevlig kväll på lanseringseventet.

Graham Hill skincare sweden

Majoriteten av mina läsare är ju kvinnliga, men det skadar ju aldrig att fråga.. Har jag några manliga läsare som är sugna på att testa några av dessa produkter? Och i så fall, vilka produkter känns mest lockande? Skulle vara kul för mig att få veta..

Graham Hill skincare sweden

Och ja, kvällens OOTD bestod av en gul hoodie, svart miniväska och svarta byxor för alla som undrar..

Graham Hill skincare sweden
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.