header design
LIVET

Makeover hos PAUL MITCHELL

Inlägget innehåller reklam för PAUL MITCHELL

Godmorgon älskade ni..

Jag var hos min frisör på PAUL MITCHELL (klick!) för att göra en makeover igår.. Och innan makeover’n var jag nog ganska “blind” för hur hemskt mitt gamla hår faktiskt såg ut, men nu i efterhand ser jag verkligen hur ojämn färgen var och hur slitet det var i topparna.. Så ja, färg i form utav ljusa slingor och en klippning i topparna var exakt vad som behövdes!

Före och efter.. Visst blev det fint? Ärligt talat finner jag knappt ord.. Att kolla på dessa bilder får mig att ifrågasätta om det ens är samma hår haha! Sådan stor skillnad alltså.. Och resultatet med miljontals små ljusa slingor va exakt vad jag föreställde mig när jag satte mig i stolen några timmar tidigare. Så om ni är ute efter riktigt grymma frisörer vet ni vart ni hittar dom.

Och ja, ni ser ju med egna ögon hur hemskt mitt hår såg ut innan haha.. Att jag ens kunnat gå runt såhär i så många månader är ett under.. Samtidigt får jag skylla mig själv som testade en lite för starkt färgbomb som satt kvar i en evighet.. Att försöka bleka mitt hår medans bomben fortfarande satt kvar var som att be om grönt hår, därför fick jag vänta tills färgen tvättats ur! Att experimentera med starka och opålitliga “hemma-produkter” är någonting som jag antagligen aldrig kommer göra om..

Skillnaden framifrån är också helt ofattbar.. Mitt hår gick från trött och slitet, till någonting taget ur en film. Hur håret ser ut gör mycket för ens utseende och utstrålning! Första bilden togs förvisso tidigt på morgonen när jag var ganska trött, men det ändrar inte faktumet att jag är helt osminkad och trots det ser mycket fräschare ut på andra bilden. Nu är jag redo för våren!

paul mitchell efter
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

7 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.