header design
EVENT / GALOR

Loreal Academy’s vårfest..

loreal academy event

Hej älskade ni..

Loreal Academy’s vårfest gick av stapeln i deras mysiga lokaler inne i stan igår.. Utanför möttes vi av en cool bil innan vi kom in på eventet som välkomnade oss med en “röd matta” i entrén.. Fotograferna knäppte av några bilder innan vi fortsatte in i folkmassan.. För ja, det var verkligen en massa människor på plats! Jättetrevligt såklart, men väldigt varmt efter ett tag.. Lightconcept (klick!) stod för en magiska ljussättning, Fazer food and co för maten och olika artister för underhållningen.

loreal academy event

Kvällens OOTD bestod främst av en röd blazer och ett par röda byxor.. Klädkoden var “vårfest” har jag för mig..? Så därför passade jag på att leta fram dom starkaste färgerna som fanns i garderoben. Tycker det blev snyggt, om jag får säga det själv!

loreal academy event

Med mig som sällskap var Kristofer, aka min pojkvän för er som inte känner mig än.. Och han körde också på en “vårig” look med skinnjacka, t-shirt och solglasögon.. Och för första gången på alldeles för länge lyckades vi även hamna på samma bild!

loreal academy event

Sponsor för kvällen var bland annat GÅRDSCHIPS som har dom absolut godaste och frasigaste parmasanchipsen i världen..

loreal academy event

Under kvällen sprang vi även på en hel del kompisar / branschkollegor i minglet.. Däremot lyckades min kamera inte fånga någon mer än mig och Kristofer på bild.. Vem är jag ens? Haha, antar att vi hade lite för trevligt för att ens tänka på bilder.

loreal academy event

Fick förövrigt frågor om vart min kavaj är ifrån.. Och ärligt talat är den inte någonstans ifrån, eller rättare sagt finns den tyvärr inte att köpa någonstans eftersom det är ett unikt exemplar! Däremot är jag övertygad om att liknande kavajer finns att hitta lite överallt på nätet.. Googlar ni “röd blazer med vita ränder” så kommer det nog upp liknande kavajer direkt!

espresso house

Efter en festlig kväll med härliga människor på Loreal Academy gick vi hem för att äta en sen middag och kolla på serier.. Stort tack till Bergström PR som anordnade- och alla andra inblandade glädjespridare som bidrog till en lyckad vårfest!

loreal academy event
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.