SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


EVENT / GALOR

Frukostevent med COOL DERMA

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

cool derma event

Hej älskade ni..

Jag har precis varit på ett supermysigt frukostevent med COOL DERMA som gav mig en grym start på dagen.. Om ni inte redan känner till dessa nya hudvårdsprodukter så är det alltså en serie innehållande bl.a AHA/BHA. Har ni koll på vad dessa ingredienser gör för huden? Kort förklarat rengör dom på djupet för att ge det där fräscha resultatet.. Att produkterna även är framtagna av hudterapeuten och glädjespridaren Shidrokh ”Orkidé” Ghawami gör dom ännu mer speciella i mina ögon!

cool derma event

Hudserien består utav en ansiktskräm (klick!), ansiktsvatten (klick!) och duschkräm (klick!) som alla innehåller AHA/BHA.. Och dessa hudvårdsprodukter är självklart svensktillverkade och dermatologiskt testade, men givetvis inte testade på djur!

cool derma event

Vi skämdes bort med en riktigt god frukost som bestod av bowls, avokadomackor och smoothies.. Hade som vanligt ingen aning om vilka som skulle komma på eventet, men det visade sig vara en otroligt härlig skara som dök upp.. Alla underbara människor som var där gav mig så mycket positiv energi.. Och det var precis vad jag behövde för att få en maxad morgon.

cool derma event

Medans vi mumsade i oss en god frukost fick vi höra mer om produktserien.. Och jag måste säga att jag är riktigt sugen på att testa alla dessa produkter framöver! I så fall måste jag dock vänja min hud ganska långsamt med dessa hudprodukter först, för så är det ju när vi pratar om AHA.. Att gå på för hårt / snabbt med dessa ingredienser är ingenting att rekommendera!

cool derma event

Efter mingel, tätt följt av en spännande presentationen var jag dessvärre tvungen att rusa för att uträtta några ärenden i närheten av salongen.. Men ja, måste säga att det här var ett otroligt mysigt frukostevent med utsökt frukost, intressanta hudvårdsprodukter och mycket trevligt sällskap! Tack till ALLA inblandade som förgyllde min onsdagsmorgon.

cool derma event

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.