SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Hamnade på COOP istället..

coop

Hej älskade ni..

Jag undrar fortfarande hur vi lyckades komma hem med nudlar, glass och ett nytt våffeljärn..? Egentligen var planen att vi skulle kolla efter nya skor, vilket vi även gjorde.. Kristofer hittade dock inga skor som passade honom, medans jag fann dom perfekta FILA-skorna.. Bestämde mig däremot för att inte köpa dom ännu, främst för att spontan shopping inte är min grej.. Så ja, vi hamnade på COOP istället och där hittade vi i princip allt som vi behöver inför våffeldagen som är i övermorgon.

coop

Och ja, nu har vi alldeles precis beställt- och ätit middag bestående av sagolikt goda pizzor.. Måste dock erkänna att dom var lite för små för att bli helt mätt! Men ja, riktigt goda var dom i alla fall.. Och nu tänkte vi faktiskt krypa ner i soffan och kolla på dom sista avsnitten av “24” som är en av dom bästa serierna genom tiderna.. Känns såklart tråkigt att det är sista säsongen, men om jag känner oss rätt kommer vi se om den här serien både en och två gånger haha.. Om ni inte sett den, se den!

pizza

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.