SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


MAKEUP / HUDVÅRD

Hår- och ansiktsbehandling..

Kraftgroup behandling event

Hej älskade ni..

Jag tror inte ni förstår hur underbart det var att få bli ompysslad efter den här galna veckan. Vid klockan 08:50 klev jag in på Kraftgroup’s mysiga våning som var uppdukat med kaffe, frukost och massor utav snacks.. Therese välkomnade mig i dörren tillsammans med hudterapeuten som skulle göra min behandling.. Och trots att jag var lite tidigt körde vi igång omedelbart!

Kraftgroup behandling event

Behandlingen gjordes med hudvårdsprodukter från SKIN REGIMEN som verkligen gjorde underverk för min torra hud. Innan behandlingen bäddades jag ner under ett stort och fluffigt täcke, vilket var supermysigt! Därefter började terapeuten med rengöring av min hud, tätt följt av “syra” och slutligen återfuktning.. Efteråt hade jag ett riktigt fint glow i hela ansiktet som fortfarande håller i sig.. Och ansiktsmassagen som hon gav mig var förövrigt riktigt grym – måste göra det här oftare..

Kraftgroup behandling event

Efter ansiktsbehandlingen passade jag på att ta en kopp kaffe och lite snacks innan det var dags att göra nästa behandling..

Kraftgroup behandling event

Nu kanske ni tycker att detta ser ut som ett klassiskt frisörbesök? Nej, men nära nog.. Inför den här behandlingen visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, främst för att jag aldrig varit på en så kallad hårbehandling förut.. Vi började med en lerinpackning, tätt följt av saltskrubb som var ett djuprengörande schampo, därefter la dom i UNITE BLONDA fix PRO som skulle skapa en jämnare övergång mellan dom olika nyanserna i håret.. Och ja, mitt hår bestod ju av ganska många nyanser.

Kraftgroup behandling event

Sist men absolut inte minst fick jag även håret stylat med hjälp av bl.a dessa produkter samt en locktång i tjockare modell..

Kraftgroup behandling event

Vad tycker ni om resultatet? Känns som att min färg fick en mycket finare övergång, samt att dom rosa tonerna reducerades ganska kraftigt i mina längder.. Och juste, var inte för dömande mot mitt hår.. Om någon vecka så ska jag till min frisör för första gången på 6-7 månader – anledningen till att jag inte har varit där tidigare är ju för att min frisör inte kunde ge sig på mitt lila hårpigment utan att riskera att mitt hår blev grönt.. Så därför är mitt hår en riktig katastrof på den vänstra bilden.

Kraftgroup behandling event

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.