LIVET

Tacos, godis och filmer..

OBS! I det här blogginlägget kommer jag inte lägga fokus på alla spekulationer och falska anklagelser som riktats mot mig dom senaste dagarna.. Om ni däremot vill ha en uppdatering gällande det hela så får ni säga till i kommentarsfältet nedan.

platin carlson

Hej älskade ni..

Jag kände att all min energi bara rann ur mig när hatiska kommentarer började rulla in i fredags.. Och därför bestämde jag mig för att lägga datorn åt sidan.. Att försöka resonera med människor som önskar livet ur en för att dom tror att man har gjort någonting (som man egentligen inte har..) är oftast en usel idé.. Har ni provat det någon gång? Rekommenderas ej..

tacos

I lördags morse åkte jag hem till Kristofer för att spendera två mysiga heldagar med honom.. Vi hade planerat att gymma, men när vi träffades gjorde vi upp nya planer eftersom ingen av oss var så värst motiverade.. Av tidigare erfarenheter vet jag nämligen att ett omotiverat gympass är ett dåligt gympass! Så istället började vi fundera på middagsrecept, filmer och serier.. Och det låter kanske jättetrist? Men trots att vi bara tog det lugnt, åt tacos och kollade på filmer så var det så himla mysigt.

platin carlson

Efter två mysiga heldagar avslutade vi helgen med en riktigt stor godispåse (som ingen av oss orkade äta ur..) och en relativt ny äventyrsfilm som var riktigt bra.. Eller ja, det var en science fiction som kändes som den perfekta kombinationen av både nördig och cool.. Om ni förstår vad jag menar? Hur som helst, den heter i alla fall ”Ready Player One” och finns på netflix..


3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.