header design
Årets adventskalendrar

SHOPPA PÅ LYKO.SE


LIVET

Kameror, studiolampor & makeup..

makeup red eyeshadow

Hej älskade ni!

Jag har haft fullt upp med mitt så kallade “projekt” som fortfarande tar mycket tid.. Inom kort kommer ni få se vad det är för någonting, om ni inte listat ut det redan? Kan ju säga så mycket som att dessa bilder är en del utav det hela.. Och ni är många som redan gissat rätt i kommentarsfältet, ska även tilläggas.. Att avslöja det här är någonting som jag ser mycket fram emot, därför vill jag inte säga någonting för tidigt som skruvar upp era förväntningar! Men ja, snart så får ni reda på exakt allt..

makeup red eyeshadow

Finner förövrigt inga ord för att beskriva hur cool dagens makeup är.. Lekte med en glittrig palett som jag inte provat förut, vilket resulterade i denna looken.. Är dock inte så förtjust i min “bas” som består av E.L.F’s foundation.. Tycker att den känns ganska “kakig” ärligt talat.. Men men, utöver det fick jag till en superball makeup som känns som en riktig “girl power” look.

makeup red eyeshadow

Utan att avslöja för mycket har jag spenderat större delen av dagen framför kameror och studiolampor.. Och nu när dagens största jobb är gjort tänkte jag byta om till morgonrock, göra mig en kopp te och jobba undan det sista som står på schemat.. Sedan ska jag nog unna mig en lugn hemmakväll med ansiktsmask, snacks och serier.. En klassisk “myskväll” med andra ord. Förresten, har ni nå’ tips på bra serier som ni vill dela med er av? Skriv gärna en kommentar eller två i så fall.

makeup red eyeshadow
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry


4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.