WORKOUT

Att gymma är mitt sätt att bearbeta..

workout

Godmorgon älskade ni!

Jag startar min vecka med ett uppfriskande träningspass som ärligt talat gick ganska segt.. Har ju haft en längre ”paus” från gymmet pga att jag blev sjuk och hade feber, så därför är min kropp inte riktigt van vid att träna i samma tempo som innan! Men men, även fast det gick en aning segt så kändes det i alla fall motiverande.. Och så länge träningen är så känns det värt att fortsätta utmana sig själv.. Tänker givetvis återgå till att köra 3-4 pass /vecka för att komma in i ”workout mood” igen.

workout

Dagens pass fick bli en blandning av mag- och benövningar, trots att jag egentligen bara skulle köra ben.. Kanske beror det på att jag tränat mindre på senaste? Eller för att jag behövde rensa mina tankar? Att gymma är mitt sätt att bearbeta saker.. Och ja, med tanke på att jag inte gymmat på evigheter fanns det en hel del att rensa hahhah.. Brukar ni också rensa tankarna när ni tränar? Eller är det bara jag som gör så? Oavsett är det någonting som får mig att må så mycket bättre i min vardag. Mitt bästa tips är faktiskt att lämna mobilen i skåpet för att få maxad egentid och rensa tankarna till 100% på gymmet!

workout


2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.