PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


EVENT / GALOR

Middag med GULDBANDET

Guldbandet - relevant rehab till cancerdrabbade

Hej älskade ni!

Jag spenderade internationella kvinnodagen med en god middag i gott sällskap på Fleming Beer & Food i förrgår.. Vi var ett gäng starka entreprenörskvinnor som bjöds in till en underbar middag med GULDBANDET som är en ny stödorganisation. Guldbandets mål är att cancerdrabbade ska få relevant rehabilitering, vilket är otroligt viktigt och måste uppmärksammas!

Guldbandet - relevant rehab till cancerdrabbade

Träffade många inspirerande människor under kvällen, bland annat underbara Jennifer Love som jag träffat en gång innan. Ni kanske minns henne från ett tidigare inlägg i bloggen? Hon vann ju “bäst klädd” på hårkontrollsgalan (klick!) vi var på..

Guldbandet - relevant rehab till cancerdrabbade

Middagsbjudningen började med bubbel och mingel. Därefter beställde dom flesta in en förrätt med löjrom, vispad smetana, picklad rödlök och mandelpotatischips. Gott va? Själv skippade jag dock förrätten, men fick ändå smaka av min bordsgranne. Eller ja, hon sa närmare bestämt “du bara måste smaka den här förrätten” samtidigt som hon räckte över ett chips haha.. 😉

Guldbandet - relevant rehab till cancerdrabbade

Till varmrätt beställde jag husets Biff Rydberg som visade sig vara riktigt god.. Om ni äter på denna restaurangen kan jag verkligen rekommendera deras oxfilé! Majoriteten av sällskapet beställde dock den omtalade råbiffen som fanns på menyn, medans resterande valde fisk- och skaldjurssoppan som serverades med levainbröd och aioli.

Guldbandet - relevant rehab till cancerdrabbade

Här är hela gänget med fantastiska kvinnor som var med på middagen i fredags.. Och trots att jag inte hann lära känna alla under kvällen (eftersom vi var ganska många) så märkte jag ändå att alla var så genuina.. Oh ja, det kändes helt underbart!

Guldbandet - relevant rehab till cancerdrabbade

Hamnade mittemot Nadira Winbladh (klick!) som är en superstark inspiration, överlevare och eldsjäl för guldbandet.. Och jag fick även lära känna Ludmila Harlid som ganska nyligen börjat blogga om sitt liv efter cancern, läs hennes blogg HÄR!

Guldbandet - relevant rehab till cancerdrabbade

Tusen tack till alla starka kvinnor som bidrog till ett underbart avslut på veckan!💛 Ser fram emot att träffa er igen..

Guldbandet - relevant rehab till cancerdrabbade
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.