SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Återköp av RØDE-mikrofonen..

platins

Hej älskade ni!

Jag har precis varit på Kjell & Company för att göra återköp på mikrofonen som jag köpte i förrgår.. I vanliga fall brukar jag göra rejält noggrann research gällande allt, av flera anledningar.. Men för en gångs skull kollade jag inte igenom massvis med recensioner innan.. Och vad tror ni händer? Jo, givetvis köper jag en mic som brusar som ett vindkraftverk! Därför bestämde jag mig för att lämna in den och samtidigt uppgradera till den lite dyrare mikrofonen.. Om ni nånsin ska köpa en RØDE-mic, satsa på deras batteridrivna videomic.. Att lägga till några hundralappar är så värt för att få professionell ljudkvalitet!

Ikväll är jag bjuden till en mysig skönhetskväll som ni ska få höra mer om imorgon.. Så därför står jag i badrummet och fixar makeupen samtidigt som jag försöker få i mig vatten. Mitt mål är ju att dricka ca 1-2 liter per dag, vilket är en stor utmaning.

RØDE videomic

Juste, apropå mikrofoner.. Har ni några favoriter? Eller är ni sådana som nöjer er med inbyggda? Skulle vara roligt att veta.. Och berätta gärna hur ni upplever “RØDE videomic go” om ni testat den! Själv tyckte jag ju att den brusade nå’ fruktansvärt, oavsett vad jag hade för kamerainställningar.. Men “RØDE videomic” är däremot en mikrofon värd att rekommendera! 🙂

platins

7 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.