header design
WORKOUT

Duschar aldrig på gymmet..

PLATINS: TRÄNING .JPG

Godmorgon fina ni!

Känns underbart att få vara tillbaka på gymmet efter alldeles för lång tid.. När körde jag ett riktigt pass senast? Måste varit minst en vecka sedan, eller mer.. Ärligt talat minns jag inte när jag tränade senast, vilket är ett dåligt tecken.. Men samtidigt var det inget frivilligt val, utan snarare ett tvingat sådant.. Att gymma när man är sjuk / har feber är ett big no-no för mig!

Dessvärre lyckades jag pricka in mitt gympass samtidigt som alla andra träningsnördar, vilket gjorde det omöjligt att ta upp kameran för att knäppa några bilder.. Är vanligtvis inte så “blyg” gällande att fota mig själv offentligt, men på gymmet är det annorlunda eftersom jag inte vill göra någon obekväm! Om en okänt människa viftade runt med en kamera bredvid mig på löpbandet skulle även jag känna mig osäker, därför låter jag bli att göra detsamma när gymmet är proppfullt..

PLATINS: TRÄNING .JPG

Men ja, nu ska jag hem och ta en dusch innan det är dags att starta igång dagen.. Duschar eller byter om gör jag faktiskt aldrig på gymmet av någon konstig anledning.. Kan ni relatera? Tror att det sitter i sedan skolåren. Hade nämligen en läskig gympalärare som alltid “råkade” gå in i tjejernas omklädningsrum, vilket resulterade i att vi slutade byta om efter lektioner.. Och givetvis försökte vi berätta det här för andra lärare, men dom tystade ner oss.. Ganska hemskt när jag väl tänker efter, särskilt med tanke på att dom i princip lärde oss att hålla tyst om så pass allvarliga saker.

PLATINS: TRÄNING .JPG
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.