SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK

Blivit moster till världens sötaste..

Har precis blivit moster..

Hallå älskade ni!

Jag har precis blivit moster till världens sötaste lilla bebis, vilket känns helt overkligt! Fick träffa henne för första gången när nya familjen kom hem från BB tidigare idag.. Mamma och jag bestämde oss för att åka över till dom innan för att laga lunch.. Så kl. 09:45 satte vi oss i bilen för att åka hem till min syster, hennes man och min nya systerdotter!

Har precis blivit moster..

Mamma gick lös med dammsugaren så fort vi kom innanför dörren haha – inte för att det var stökigt, utan snarare för att vi ville underlätta så mycket som möjligt. Inbillar mig iallafall att städning är det sista man vill tänka på som nyblivna föräldrar? Och medans mamma sprang runt med dammsugaren (som en galning..) ställde jag mig i köket för att laga en enklare lunch bestående av köttbullar med en gratäng som mamma hade preppat innan.. Visade sig vara en riktigt god kombination!

Har precis blivit moster..

Dagen till ära hade vi även köpt med oss ett gäng gräddiga semlor till eftermiddagsfikat – dom var förövrigt oförskämt goda!

Har precis blivit moster..

Efter en magisk dag med min systerdotter åkte jag in till Solna centrum för att köpa en teknikpryl.. Och jag måste faktiskt säga att Kjell & Company hade grym service, vilket verkligen uppskattas. För ingen tycker väl om bitter personal? Nopp..

Har precis blivit moster..

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.