VARDAG,  YOUTUBE

Mina senaste videoklipp..

Hej på er!

Jag är så exalterad över att starta min youtubekanal efter flera månaders uppehåll.. Om sanningen ska fram orkade jag inte blogga, filma och podda på en och samma gång (pga stress, hjärtklappningar m.m) i slutet av förra året. Därför sattes podden och kanalen på “PAUS” tills jag mådde bättre.. Och nu när jag lärt mig hantera stress är det dags att trycka på “PLAY” igen!

Här är några utav dom senaste videoklippen som finns publicerade på min youtubekanal.. Har ni sett dom? Själv kollade jag precis igenom alla tre och insåg hur mycket jag har saknat att filma och redigera. Min kanal och fler videor hittar ni HÄR!

Vill ni se fler videor som dessa innehållande tutorials, hauls och makeup? Eller är ni intresserade av att följa mig i vloggar? Skriv gärna vad ni skulle vilja se på min kanal framöver.. Har givetvis egna idéer, men samtidigt vill jag veta vad ni vill se.

Personligen älskar jag videor som dessa, särskilt den sista som innehåller en massiv “haul” med makeup och fails haha..

13 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.