SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


DAGBOK,  WORKOUT

Mitt benpass tidigare i veckan..

PLATINS TRÄNING

Godmorgon på er!

Hela min kropp skriker bara “nej” efter veckans benpass som tog rejält på mina muskler.. Kan knappt röra mig utan att det gör riktigt ont, samtidigt är det ett positivt ont så att säga. Att känna av träningsvärk är ju ett tecken på att jag utmanar min kropp och gör någonting rätt! Något yogapass blev det dock inte idag.. I början av veckan bokade jag in ett pass preliminärt, men med tanke på att min kropp inte vill samarbeta (och verkar kämpa mot en förkylning..) är det lika bra att vila istället.

Passar på att bjuda på några osedda bilder från mitt benpass tidigare i veckan.. Körde uppvärmning med uppförsbacke på löpbandet, benpress, sittande lårcurl och liggande lårcurl. Slutligen körde jag klassiska squats med en kettlebell på 8 kg.

PLATINS TRÄNING

Nu ska jag göra en kopp kaffe, svara på mejl och planera inför kommande videos på min youtubekanal.. Minns ni ens att jag har en kanal förresten? Har inte uppdaterat på evigheter.. Men i nästa vecka får jag en spännande leverans med en “grej” som kommer göra det möjligt att youtuba igen. För att göra en lång historia kort var jag inte nöjd med min kvalité/ljussättning i videorna som jag spelade in nyligen, därför valde jag att inte publicera dom.. Kanske låter knäppt, men ni förtjänar det bästa!

PLATINS TRÄNING

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.