SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


EVENT / GALOR

PREMIÄR: “Draktränaren 3”

Premiär: Draktränaren 3

Hej på er!

Igår välkomnades vi in i en magisk värld på Biograf Skandia för att se “Draktränaren 3” som har riktig premiär imorgon. Med mig som sällskap var bloggaren Gizzy och hennes son. Kändes som att alla bloggare med sina barn stod på gästlistan, vilket var jättekul och även fick mig att längta efter egna barn! Hmm.. Kanske är det dags snart? Eller ja, vi får se haha..

Premiär: Draktränaren 3
Fotokälla: Universal Pictures Sverige
Premiär: Draktränaren 3

Finns få saker som är värre än att gå på bio i obekväma plagg, så därför kändes det lika bra att gå all-in på den mysiga looken!

Premiär: Draktränaren 3

Först kom vi in i ett stort magiskt rum med drakar längst väggarna, staplade froosh i långa rader och ballonger i taket.. Alla bloggare hade givetvis sina kameror redo för att föreviga alltihop. Måste varit en dröm för många barn att uppleva det här!

Premiär: Draktränaren 3

Efter fotograferande, minglande och köande till snacksen var det dags att slå sig ner i biosalongen. Man kunde nästan ta på stämningen av förväntan där inne haha.. Och när det började kastas ut t-shirts i publiken blev alla som galna! Älskar att det alltid ska kastas ut saker (såsom godis, badbollar eller plagg) på UIP’s event, trots att jag aldrig lyckas fånga någonting själv.

Premiär: Draktränaren 3

Filmen visade sig vara högt över mina förväntningar! Har generellt svårt för dubbade filmer, men antar att dubbningen har utvecklats sedan jag var barn! På den tiden var det rena rama mardrömmen att se dubbat. Men nu tänkte jag inte på det alls! Kort sagt var det en superbra film (med extremt gulliga karaktärer) som jag kan rekommendera starkt.

Premiär: Draktränaren 3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.