PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


WORKOUT

VATTEN: 1-2 liter per dag..

TRÄNINGSPASS #2

Godmorgon på er!

Kan ni gissa vart jag är på väg såhär tidigt på morgonen? Kanske inte så svårt med tanke på bilderna haha.. Ska till gymmet för att köra ett träningspass med fokus på ben! Har verkligen saknat att ha rejäl träningsvärk efter ett riktigt svettigt benpass, så det ska bli härligt. Är dock supertrött eftersom jag vaknade kl. 05:00 av mardrömmar och en rastlös (läs hungrig..) katt.

Men men, efter en stor kopp kaffe känns den här dagen lättare att ta sig igenom. Motivationen är på topp och vattenflaskan är påfylld till bredden! Försöker nämligen dricka 1-2 liter per dag.. Ni kanske undrar varför jag dricker så mycket? Det är för att min hud mår mycket bättre utav ett rikligt intag av vatten. Att dricka stora mängder är svårt, men så värt det i slutänden. Så ja, med det sagt tycker jag att vi drar igång ännu en dag med nya spännande utmaningar.

TRÄNINGSPASS #2

Älskar dessa fotografier som mamma tog på mig efter träningspasset igår.. Måste säga att jag för första gången känner mig bekväm i träningskläder, vilket är någonting nytt för mig.. Avskydde tanken på sport-bh (pga mina bröstkomplex) för bara några månader sedan.. Hade fått för mig att min kropp skulle se konstig ut, men tydligen kunde jag inte ha mer fel än så..

TRÄNINGSPASS #2

Foto: mamma

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.