WORKOUT

Veckans första pass avklarat..

PLATINS: TRÄNING .JPG

Veckans första pass avklarat! Känns otroligt skönt att vara igång på allvar efter operationen. Trodde faktiskt att jag aldrig skulle kunna träna, springa eller gå längre sträckor igen.. Och ännu mindre bära några barn.. Men ja, nu känns alltsammans hoppfullt och är dessutom möjligt så fort mina muskler är tillräckligt starka! Kunde aldrig trott att träning skulle kännas kul.

PLATINS: TRÄNING .JPG

Idag körde jag ett gympass på 1 timme med fokus på mage och även lite rygg.. Började dock med en uppvärmning på löpbandet först! Någonting som jag verkligen uppskattar på mitt gym är att löpbanden går att “vinkla” så att man får gå i en ganska rejäl uppförsbacke. Kanske är så som alla löpband fungerar överallt numera? Men senaste gången som jag ägde ett gymkort (för evigheter sedan..) fanns inte den funktionen.. Så ja, det var min uppvärmning innan dagens magövningar.

PLATINS: TRÄNING .JPG

Förresten, vill ni att jag lägger upp mina övningar på bloggen? Skulle absolut kunna göra det om ni är intresserade av att se hur jag tränar.. Är dock ingen riktig “träningsbloggare” som använder massor av obegripliga termer för alla övningar, men det kanske inte gör någonting? Själv tycker jag att det är ganska knepigt att lära sig alla begrepp som finns i träningsvärlden.

PLATINS: TRÄNING .JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.