VARDAG

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

Hej på er!

Jag hoppas att ni hade en minst lika mysig “alla hjärtans dag” som mig, oavsett vad ni gjorde.. Kristofer överraskade mig med en fin bukett rosor, godis och en av mina absoluta favoriträtter – pad thai.. Och nu kanske ni tror att han gick förbi närmaste restaurang för att köpa med sig middag till oss? Nejnejnej.. Han lagade hela våran middag från grunden.❤️ Romantiskt va?

Middagen smakade underbart, vilket inte är så konstigt med tanke på att min pojkvän är grym i köket! Förra året så bjöd han mig på den bästa ramen som jag någonsin ätit – det här året lyckades han laga en pad thai som var godare än på restauranger.

Alla hjärtans dag

Tänker dock inte försöka mig på att dela receptet på den här middagen.. Minns knappt alla steg för att det var så många. Men ja, att laga en riktigt god måltid är utan tvekan det bästa sättet att visa sin kärlek på.. I alla fall om ni frågar mig! Önskar ofta att jag kunde laga lika god mat som min pojkvän, men ärligt talat är jag ingen naturbegåvning i köket haha..

Alla hjärtans dag

Dessa hjärtan är förövrigt en av dom allra bästa godisarna jag vet haha.. Är det tragiskt att bli lycklig av godis?

Alla hjärtans dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.