LÄR KÄNNA MIG

LISTA: mina kroppskomplex

*skrolla förbi det här inlägget om du har ätstörningar*

LISTA: mina kroppskomplex

Hej på er!

Jag tänkte dela med mig av mina kroppskomplex för första gången någonsin. Ni kanske undrar varför? Jo, för att många verkar ju tro att jag har en perfekt bild av mig själv. Har förvisso lärt mig acceptera min kropp som den är på många sätt, men är långt ifrån “botad” när det gäller komplex.. Och att göra det här inlägget känns som ett stort steg i rätt riktning!

Kom ihåg! Ingen kropp är den andra lik, alla kroppar är 100% perfekta och “komplex” är egentligen bara hjärnspöken.

LISTA: mina kroppskomplex

1. SMÅ BRÖST (klassiker)
Under hela min uppväxt ville jag förstora mina bröst, främst för att dom aldrig (enligt min uppfattning) började växa. Att lägga mina pengar på en operation är dock ingenting som jag är villig att göra i dagsläget! Komplexet lever fortfarande kvar, men numera är det mest för att otroligt få plagg passar mina proportioner.

2. STORA ÖVERARMAR
Haha.. Ni vet när man sträcker ut armen, tar en selfie och därefter inser att överarmen tog upp halva bilden? Kan ha varit så det här larviga komplexet kom till när jag var i tonåren.. Men ja, oavsett anledning så är det här ett komplex som jag ständigt försöker övervinna! Kunde faktiskt inte visa upp armarna i t-shirts förut, men det kan jag nu! Linnen är årets utmaning..

3. “DUBBELHAKA”
Tror att det här komplexet kom till efter min medverkan i TV4. Vissa kameravinklar var inte till min fördel, om vi säger så.. Och trots att jag inte har någonting emot dubbelhakor på andra är det så hårt inpräntat i min hjärna att det är något negativt. Visst är det larvigt?

Mitt bästa tips för att övervinna sina kroppskomplex är att våga visa upp dom offentligt.. Hade nog aldrig kommit så lång med mitt “bröstkomplex” om det inte vore för att jag utmanat mig själv att våga bära BH utan push-up på galor/event.

LISTA: mina kroppskomplex

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.