WORKOUT

Träna för att bli stark, inte smal..

*skrolla förbi det här inlägget om du har ätstörningar*

Träna för att bli stark .JPG

Känns som att bilden av att man ska “träna för att bli smal” fortfarande hänger kvar hos många människor.. Och det känns fel att ha den inställningen till någonting som ska få en att må bra.. Att träna ska inte handla om att rasa i vikt för att uppnå något idiotiskt ideal.. Nejnejnej, träning ska handla om att få en starkare kropp, bli piggare och på sikt få bättre livskvalitet!

TIPS för att bli MER positive minded:

1. Fokusera inte på din vikt, den är 100% oviktig
2. Var ditt egna original, inte någon annans kopia
3. Avfölj instagramare som ger dig kroppskomplex
4. Träna aldrig för att du måste, utan för att du vill
5. Skapa dina egna “ideal” utifrån din egna kropp

Träna för att bli stark .JPG

Innan min höftoperation var min bild av träning helt felaktig, ska väl tilläggas.. Att träna handlade bara om att bli smal för att försöka passa in i en mall! Ärligt talat åt jag till och med mindre portioner för att gå ner i vikt snabbare.. Kan ni relatera? Efter operationen vaknade jag upp med en helt annan bild.. Att träna för att bli smal var inte längre ett alternativ med tanke på att mina muskler var så gott som nollade efter ingreppet. Där och då förstod jag vad träning handlade om – att må bra!

Träna för att bli stark .JPG

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.