SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


LIVET

Mycket på min to-do lista..

Bild: Mycket på min to-do lista

Godmorgon på er!

Jag startade min vecka med ett andra besök hos min nya kiropraktor igår, vilket kändes jättebra.. Och anledningen till att jag har gått till en kiropraktor är ju för att mina ryggmuskler varit ganska besvärliga, vilket stört mig på gymmet. Behandlingen gick bra även denna gång! Min kropp har ju en tendens att reagera på kiropraktik med yrsel, men det kändes av mindre nu. Kan starkt rekommendera er att gå till samma ställe om ni är i behov av kiropraktik.

Bild: Mycket på min to-do lista

Efter kiropraktorn tog jag min vattenflaska och mina träningsskor för att köra ett lugnare benpass.. Körde följande övningar:

10 minuter gångband
3×20 sittande benpress
4×10 liggande bencurl
3×10 sittande bencurl

Sedan åkte jag hemåt för att äta lunch, designa ett kommande samarbete, svara på mejl, skicka beställningar osv.. Hade med andra ord lite för mycket på min to-do lista.. Men så är det ju vissa måndagar! Kändes i alla fall skönt att hinna nästa allting! Har dock några ärenden kvar som måste göras idag! Alldeles strax ska jag åka till postombudet för att hämta ut ett paket och därefter ska jag förbi apoteket.. Måste även hitta en passande outfit (i sista sekund..) till en stor gala som är imorgon. #stress

Bild: Mycket på min to-do lista

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.