SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


MAKEUP / HUDVÅRD

Ett paket med naturlig hudvård..

Inlägget innehåller pressutskick

Bild: Skin Treat skincare

Hallå!

Jag kom precis hem med ett stort paket som låg och väntade på mig hos mitt postombud.. Måste erkänna att jag alltid blir lika exalterad när det kommer pressutskick i brevlådan! Älskar ju att prova nya produkter, både inom makeup och hudvård.. Och denna gång överraskades jag med SKIN TREAT som är ett naturligt hudvårdsmärke!

Bild: Skin Treat skincare

I första boxen finns en ENZYME & AHA peeling, shower peeling, body lotion och body soufflé.. Har aldrig använt dessa produkter innan, men därefter doftade jag på dom och blev positivt överraskad! Många har en gammal bild av att naturliga produkter doftar illa, inklusive jag.. Men dessa produkter doftar sagolikt gott! Påminner om en avkopplande spadag.

Bild: Skin Treat skincare

I andra boxen finns det en till ENZYME & AHA peeling och ett body elixir.. Även dessa produkter har samma doft som påminner om en lugn dag på spat, vilket verkligen uppskattas! Doften är så otroligt viktigt om ni frågar mig, särskilt när det gäller hudvård! Att ta hand om sitt yttre ska vara en härlig upplevelse som får dig att må bra och varva ner, ingenting annat!

Vill ni att jag återkommer med en recension av dessa produkter? Tänkte nämligen testa dom under en längre period nu.

Bild: Skin Treat skincare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.