MAKEUP / HUDVÅRD

W7’s BANANA DREAMS LOOSE POWDER

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

W7's BANANA DREAMS LOOSE POWDER

I veckans “makeup monday” vill jag uppmärksamma W7’s BANANA DREAMS LOOSE POWDER som är en riktigt bra budgetprodukt som jag använt flitigt dom senaste månaderna.. Personligen föredrar jag att göra en traditionell “baking” för att sätta min foundation och concealer på plats, vilket det här pudret passar alldeles perfekt till. Måste erkänna att det är svårt att hitta budgetprodukter som ger lika bra resultat som denna.. Går att applicera med fuktad beauty blender eller borste.

Fördelar:

– Dämpar rodnad
– Reducerar ringar under ögonen
– Korrigerar röda undertoner
– Innehåller silicea (vilket dämpar oljig hy..)
– Passar till flera olika hudtoner
– Pudret kommer i en smart förpackning
– “Kakar” sig inte på huden

Nackdelar:

– Blir “kakig” om beauty blendern är för blöt

W7's BANANA DREAMS LOOSE POWDER

Innehållet har ni nedan, och som ni ser är silicea med på denna ingredienslista.. Och om ni inte har koll på silicea så är det alltså en ingrediens som hjälper till att dämpa och kontrollera oljig hud. Men samtidigt passar även pudret till normal/torr hudtyp, vilket är skönt för mig som har en blandhy! Vanligtvis brukar lösa puder “kaka sig” på min hud, men inte det här.

W7’s loose powder finns i nyanserna gul, rosa och beige som alla har olika funktioner för huden.. Läs mer HÄR!

W7's BANANA DREAMS LOOSE POWDER

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.