PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

LISTA: 5 saker som irriterar mig

1. Personer som använder uttrycket “boys will be boys” som ursäkt..
Hur är ni funtade? Inte nog med att det är en ursäkt för killar att bete sig fult mot tjejer, det är även ett farligt sätt att uppfostra. Kan förvisso inte tala av egna erfarenheter gällande att uppfostra ungdomar/barn, men alla förstår väl att ett orättvist tankesätt inte är den rätta vägen? Krävs nog ingen supersmart person för att räkna ut hur fel det är att lära in..

Bildresultat för the vampire diaries gif

2. Raggningsförsök som övergår i rena rama stalkningen..
Har hänt mig läskigt många gånger att främmande män springer ikapp mig på stan för att ge en sliskig komplimang eller bjuda ut mig.. Vad är det för människor som gör så egentligen? Jag hade nästan varit ok med det här beteendet om det skett på en nattklubb eller liknande.. Men mitt inne i stan en vardag när jag har så mycket viktigaste saker för mig? Nej tack.. Och när jag väl säger nej så övergår raggandet i någon slags manisk förföljelse i hopp om att få ett annat svar.. Vad är grejen?

Bildresultat för mean girl gif

3. Bloggare/youtubers som “clickbaitar” för att få mer views..
Förstå mig rätt, alla bloggare har säkert råkat skriva en överdriven rubrik någon gång.. Men det som stör mig är inte dessa personer som bara råkar sätta en felaktig rubrik, utan som gör det med mening för att få fler visningar.. Och det värsta är att ingen tjänar på det i längden! Tittarna/läsarna förlorar inte bara sin värdefulla tid, utan även förtroendet för influencern..

Relaterad bild

4. Att “SL” är lika chockade över att det kommer snö varje år..
Är det inte dags att skaffa en större beredskap för snön snart? I alla fall var det det jag trodde skulle ske när SL höjde sina biljettpriser för andra gången på kort tid.. Kanske skulle dom pengarna gå till att klara av en klassisk vinter? För det låter ju som en ganska logisk förklaring.. Men nej, så verkar det inte alls ha blivit.. Vart tror ni att alla slantar egentligen hamnar?

Bildresultat för snow storm gif

5. Att fastna med hörlurarna..
Haha, snälla säga att det finns någon som kan relatera? Händer mig alldeles för ofta att jag fastnar med sladden i dörrhandtag och gör den där klassiska filmscenen.. Kanske var det därför jag var i akut behov av kiropraktor häromdagen? Ska väl tillägga att det inte bara är dörrhandtag som jag fastnar i, utan även främlingar! Ärligt talat vet jag inte riktigt hur jag lyckas haha..

Bildresultat för headphones fall gif
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.