VARDAG

Kroppen behöver “starta om”

BILD: Kroppen behöver “starta om”

Hallå!

Idag har jag haft en sådan där dag när mycket bara går fel, om ni förstår vad jag menar? Ingenting allvarligt har hänt, det har varit mindre saker.. Ni vet dom där grejerna som irriterar mest? Så ja, därför hann jag inte blogga i förmiddags som planerat. Råkade bland annat radera mitt nya mediakit (a.k.a CV för influencers..) som skulle skickas ut, så fick skriva ett nytt istället! Men trots alla små motgångar lyckades dagen ändå bli ganska bra tillslut..

BILD: Kroppen behöver “starta om”

Tidigare i eftermiddags var jag hos min nya kiropraktor (för första gången..) som visade sig vara riktigt bra.. Dock har jag alltid haft en tendens att bli trött efteråt, så även den här gången! Känns på något konstigt sätt som att kroppen behöver “starta om” för att fungera normalt igen.. Så nu sitter jag hemma framför öppna spisen med en stor kopp chaite för att vila upp mig! Kanske ska passa på att se någon ny film ikväll. Har ni några bra förslag? Gillar ju allt förutom skräckfilmer.

BILD: Kroppen behöver “starta om”

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.