MAKEUP / HUDVÅRD

E.L.F. FLAWLESS FINISH FOUNDATION

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

BILD: E.L.F. FLAWLESS FINISH FOUNDATION

I veckans “makeup-måndag” vill jag hylla E.L.F. FLAWLESS FINISH FOUNDATION (klick!) som är en stor favorit!

Det här är en flytande foundation som är lätt att applicera och som smälter in naturligt i huden.. Mitt största problem med foundations generellt brukar vara att min hud reagerar med torra hudpartier som syns igenom makeupen.. Det problemet har jag aldrig haft med den här produkten, vilket känns underbart! Finns nog inget värre än att ha en flagnande foundation i ansiktet när man kliver in på röda mattan haha.. Ett extra plus är att den här foundationen har SPF (solskyddsfaktor) 15.

BILD: E.L.F. FLAWLESS FINISH FOUNDATION

Utöver produktens täckande formula som slätar till ojämnheter så uppskattar jag även att produkten är oljefri.. Anledningen till det är för att min hud inte alltid behöver olja.. Ibland är min hy torr och ibland är den fet, beroende mycket på årstid osv.. Och om jag skulle vilja ha en oljigare bas är det otroligt lätt att bara blanda en ansiktsolja med produkten innan applicering..

BILD: E.L.F. FLAWLESS FINISH FOUNDATION

Ingredienser:

Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Isododecane, Hydrogenated Polyisobutene, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Sorbitan Sesquiisostearate, Butylene Glycol, Talc, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Glycerin, Phenoxyethanol, Synthetic Beeswax, Potassium Sorbate, Polymethyl Methacrylate, Propylene Carbonate, Boron Nitride, Barium Sulfate, Caprylyl Glycol May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

BILD: E.L.F. FLAWLESS FINISH FOUNDATION

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.