SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


WORKOUT

Ännu en dag på gymmet..

BILD: powerade

Hej på er!

I morse vaknade jag och Kristofer till århundradets snöstorm (uppfatta ironin tack..) som enligt facebookstatusar hade satt i princip alla stockholmares liv på paus.. Människor var strandsatta och skrev långa inlägg om att alla borde hålla sig inomhus i det livsfarliga vädret.. Och ja, måste faktiskt erkänna att tanken på att stanna inne var ganska tilltalande i några få minuter.. Men trots det faktumet att jordens undergång var nära (..återigen ironi) så krigade vi oss igenom snön för att köra ett pass!

BILD: Ännu en dag på gymmet..

Nu kanske ni tror att jag bor på gymmet? Verkligen inte.. I så fall hade jag ju kört fler än ett pass om dagen! Under dagens pass fokuserade jag mest på rehabiliteringsövningar som jag fick lära mig när jag gick hos sjukgymnast efter höftoperationen. Dessa övningar går ut på att stärka själva höftmuskeln.. Workouten brände rejält under passet, men på ett bra sätt såklart!

BILD: Ännu en dag på gymmet

Efter passet gick vi hem, tog en dusch och förberedde en sen lunch av preppade matlådor.. Supergott verkligen! Sedan dess så har vi faktiskt bara suttit helt utslagna i soffan, kollat på “24” och tagit det lugnt.. Känner att jag behöver ladda batterierna inför den nya veckan som börjar imorgon! Utöver tid hos en ny kiropraktor så ska jag även gå på event.. Längtar redan!

BILD: korvpasta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.