header design

WORKOUT

Tredje dagen på gymmet..

..passar på att bjuda på min obligatoriska “gymselfie” i vanlig ordning, trots att det antagligen irriterar några där ute haha..

PLATINS BILD: Workout gymmet

Hallå!

Idag är det tredje dagen på gymmet, vilket känns förvånansvärt bra.. Träningsvärken gör sig påmind i armar, rygg och mage efter mina tidigare gympass, så idag fick det bli full fokus på mina ben istället.. Måste dock erkänna att det kändes lite nervöst att ge sig in i det här passet med tanke på min starka oro som jag delade med mig av i ett tidigare inlägg (klick!) på bloggen..

PLATINS BILD: Workout gymmet

Efter en kortare uppvärmning varvade jag mellan tre olika benmaskiner.. Och givetvis kände jag mig som den svagaste människan på gymmet igen! Trots att jag har en riktigt bra anledning till att inte kunna lyfta mer (efter en månads träning) så känns det fortfarande lite pinsamt att bli helt slut i benet av mindre än 20 kilo.. Vet inte om någon kan relatera?

PLATINS BILD: Workout gymmet

Samtidigt vet jag att det är dumt att ens tänka i dom banorna.. Alla måste börja någonstans, inklusive jag.. Och oron för att någon skulle snegla på mina vikter är otroligt onödig! Visserligen finns det säkert människor som dömer andra på gymmet, men det talar inte för att jag någonsin kommer råka ut för en sådan.. Tror faktiskt (när jag väl tänker efter..) att ytterst få ens lägger märke till dom andra som tränar på samma gym.. Själv är jag ju bara fokuserad på mig själv när jag kör ett pass!

PLATINS BILD: Workout gymmet

Efter 30 minuters styrketräning i olika maskiner så var det dags för “step up” i den så kallade “mjukishörnan” där man vanligtvis stretchar.. Och den här övningen går alltså ut på att hålla en 10-kilos vikt i famnen medans man går upp och ner på en stepbräda tills musklerna bränner! Superbra träning för att styrka både höftmuskler och knän efter operationen.

PLATINS BILD: Workout gymmet

Benpasset avslutades med en cykeltur på ca 7 minuter.. Tänkte egentligen köra 10 minuter, men mina höftmuskler la av..

PLATINS BILD: Workout gymmet

En bild säger mer än tusen ord.. Eller vad är det man brukar säga? Såhär slut var jag i alla fall efter dagens pass.. Svetten bara glänste i pannan, men stolt var jag i alla fall! Att genomföra ett HELT benpass utan att behöva avbryta är ett stort framsteg.

PLATINS BILD: Workout gymmet
elly pistol

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.