TIPS

Så överlever du februari

BILD: platins blogg

MINA BÄSTA TIPS FÖR ATT ÖVERLEVA FEBRUARI:

1. Sätt upp framtida mål.. Att ha någonting spännande att “längta till” är nog den mest effektiva medicinen mot februari! Kanske ska du resa någonstans? Träffa någon som du gillar? Gå på dejt? Uppnå nya mål? Eller planera inför sommaren?

2. Ät ordentliga frukostar varje morgon.. Utan en stadig grund är det svårt att få tillräckligt med energi, orka med hela arbetsdagar och hålla sig varm när det är som kallast! Personligen föredrar jag att starta morgonen med havregrynsgröt som är toppad med en matsked jordnötssmör, chiafrö och mjök. Till det brukar jag dricka en stor kopp kaffe eller matcha latte.

BILD: havregrynsgröt

3. Var lagom hård mot dig själv.. Känns det som att du gör ett dåligt jobb, inte duger eller kunde presterat bättre..? I så fall vill jag att du “pausar” för att reflektera! Ingenting blir bättre för att du är hård mot dig själv, snarare tvärtom.. Om allting går åt skogen idag, lägg det åt sidan för en stund! Fokusera på att återhämta dig istället för att pressa dig själv till utmattning!

4. Motionera dagligen.. Och nu menar jag inte att du måste köra ett hårt pass på gymmet, nejnej.. Egentligen räcker det med att du går en promenad på omkring 15-20 minuter varje dag, det är bättre än ingenting! Huvudsyftet är att få en dos dagsljus.

5. Ta hand om ditt yttre.. Boosta ditt ego genom att t.ex spa’a med vänner, prova nya skönhetsbehandlingar eller göra en makeover hos din frisör.. Om du tar hand om dig själv så kommer du känna dig fräsch, om du känner dig fräsch kommer du känna dig piggare, om du känner dig piggare kommer dagarna bli lättare och om dagarna blir lättare överlever du februari.

Kom ihåg! Om några månader är det sommar igen..

BILD: platins blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.