WORKOUT

Livrädd för att träna..

PLATINS BILD: GYM OCH HÖFTSKADA

Hallå!

Jag känner mig rakt utsagt livrädd för att träna just nu, men trots det tvingar jag mig själv till gymmet i princip varje dag! Körde ett “snällare” pass igår, följt av ett lite hårdare pass idag.. Tidigare i veckan fick jag nämligen ont i min opererade höft, vilket gjorde mig riktigt orolig! Innan operationen hade jag extrem smärta, som även blev värre vid fysisk ansträngning..

PLATINS BILD: GYM OCH HÖFTSKADA

Kort sagt vill jag inte utmana ödet och riskera att få ont igen.. Att slippa ha ont dynet runt (som jag hade innan operationen) är helt underbart! Trodde aldrig att jag skulle kunna leva ett “normalt” liv.. Smärtan har ju varit med mig sedan jag var 10 år.. Förstår ni hur lång tid det är egentligen? Mer än halva mitt liv begränsades jag av smärta pga att en läkare råkade göra fel. Ingen ersättning fick jag heller, men det hör ju till en annan historia!

PLATINS BILD: GYM OCH HÖFTSKADA

Dagens pass var förövrigt ett styrkepass med fokus på mage.. Gymmet var halvtomt, så det gick fortare än planerat att göra alla övningar.. Tog ungefär 40 minuter att värma upp och gymma.. Kanske låter snabbt? Och det är det väl också.. Men med tanke på att jag inte stretchar (pga överrörlighet) och värmer upp på 10 minuter så lägger jag nästan all tid bara på övningar!

PLATINS BILD: GYM OCH HÖFTSKADA

Kanske är det dags att backa bandet? Eller ja, låta kroppen få en mjukare start rättare sagt.. Vill aldrig uppleva smärtan igen, särskilt inte efter operationen som var ganska omfattande.. Kirurgen insåg först när jag låg på operationsbordet att min höft var värre än väntat, vilket ledde till att allting tog mycket längre tid än väntat.. Mådde även uselt efteråt – kräktes i dagar.. Usch, vill verkligen komma över min rädsla nu!

PLATINS BILD: GYM OCH HÖFTSKADA
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.