RECEPT

Recept på min havregrynsgröt..

*Skrolla ner för recept*

BILD: havregrynsgröt recept

Godmorgon på er!

Jag har precis krupit ner i sängen med en riktigt utsökt frukost bredvid mig.. Att starta morgonen med en rejäl frukost och en kopp kaffe / te är nog det mysigaste med vintern! Under sommaren ligger jag sällan kvar i sängen längre än nödvändigt, främst för att det är så mysigt utomhus då.. Men ja, under hela vinterhalvåret älskar jag att starta dagen med serier i sängen. Och idag startar jag morgonen med “the vampire diaries” som jag bestämt mig för att se om..

Dagens planer är att städa mitt rum, rensa smink och möta upp min pojkvän.. Vi tänkte gå till gymmet för att köra ett pass, för ärligt talat har vi varit lite slarviga senaste veckan.. Så nu känner vi att det är dags att komma in i nya träningsrutiner!

BILD: havregrynsgröt recept

RECEPT:

– 1 dl havregryn
– 1-2 msk chiafrö
– 2 dl kallvatten
– 1 tsk flingsalt

*micra 1 minut*

– 1 msk jordnötssmör
– 1 dl valfri mjölk

BILD: havregrynsgröt recept

Tips! Om du inte äter jordnötssmör så går det lika bra att toppa med t.ex mandelsmör, russin eller äpplen! Åh, stekta äpplen som är toppade med kanel är nog den absolut bästa toppingen när jag väl tänker efter.. Riktigt hett tips om du har tid över!

BILD: havregrynsgröt recept

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.