DAGBOK

Fryser konstant såhär års..

BILD: platin carlson - blogg

Hallå!

Jag ska alldeles strax möta upp Kristofer för att köra ett hårt pass på gymmet.. Eller ja, ett pass i alla fall! Hur hårt det blir återstår att se när vi väl är där.. Känns däremot skönt att bara få svettas lite med tanke på att jag fryser konstant såhär års.. Kanske syns de? Sitter ju gömd under en stor luva liksom.. Och om sanningen ska fram blir jag inte varmare av det heller! Någon som kan relatera? Eller är det bara min kropp som går ur funktion när det är kallt?

Vad har jag gjort idag då? Jo, min torsdag har varit en riktigt lugn jobba-hemma-dag.. Brukar uppskatta sådana dagar ibland, så länge dom inte kommer för ofta.. Älskar ju faktiskt att gå på olika pressfrukostar, galor och event också.. Och snart så drar allting igång på fullt allvar igen! Har redan nu fått spännande inbjudningar både på mejlen och i postlådan! Som jag längtar..

BILD: platin carlson - blogg

Nej, nu måste jag dra på mig träningskläderna och gå ut innan klockan blir alldeles för mycket.. Är riktigt hungrig redan nu, så om jag inte kommer iväg till gymmet inom cirka 10 minuter så lär jag antagligen ha hungrat ihjäl innan vi är hemma igen! Finns det något godare än en riktigt rejäl måltid efter ett gympass?

BILD: platin carlson - blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.