MAKEUP / HUDVÅRD

COMFORT ZONE’s HUDVÅRDSPRODUKTER

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

BILD: Comfort zone skincare

Godmorgon på er! 🙂 Hoppas ni har sovit gott?

Jag vaknade upp med så mycket energi idag, för första gången på väldigt länge ska även erkännas.. Mitt liv har känts “pausat” på senaste, vilket till stor del beror på att januari är en väldigt långsam månad! Att min hud varit riktigt problematisk och att bloggdesignen varit urgammal (läs ful..) har även det varit en bidragande faktor till minskad motivation, men inte nu längre! Designen är bytt, produkter ändrade och hyn så mycket fräschare!

Sublime skin oil serum (klick!) är en nattkräm som jag är helt amazed av.. Tidigare i vinter har min hud varit både fet och torr samtidigt, det har med andra ord varit svårt att hitta en produkt som får bort det torra utan att skapa finnar i huden. Men den här oljiga nattkrämen är helt underbar! Använder den direkt efter rengöring med foreo, därefter applicerar jag..

BILD: Comfort zone skincare

Sublime skin oil cream (klick!) är även den en ganska oljig produkt som gör sitt jobb utan att skapa finnproblem! Ni kanske tycker det låter så märkligt att applicerar ett oljigt serum tätt följt av en oljig kräm? Tro mig, det tyckte jag också.. Men bara efter första natten märkte jag en stor förbättring! Torrheten (runt näsa / haka) var helt borta och finnarna hade reducerats! Kan verkligen rekommendera dessa produkter starkt till alla som lider av en torr och problematisk hy under vinterhalvåret.

BILD: Comfort zone skincare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.