DAGBOK

Börjat gå i KBT..

Hallå! 🙂 Som ni ser har det hänt ett och annat gällande bloggens design idag, vilket även är anledningen till att jag inte kunnat blogga som vanligt! Hela min blogg har varit under konstruktion i stort sett hela dagen, och nu saknad det bara en ny header innan allting är 100% klart.. Att fortfarande ha en header som togs för över ett halvår sedan känns nämligen bara fel!

Förresten, ni kanske undrar vad jag har gjort idag? Morgonen startades med en stor kopp kaffe medans jag var på väg till mitt andra KBT-möte i stan.. Har jag ens berättat det, att jag börjat gå i kognitiv beteendeterapi för att minska min stress? Känns i alla fall riktigt bra att ta tag i min stress och även förstå vad det är som orsakar den i grund och botten.. Efteråt sjönk jag ner i soffan, skrev in events i kalendern och svarade på mejl.. Sedan mötte jag upp pojkvännen för att köpa hem middag.. Och nu har vi ätit och ska alldeles strax kolla på ett avsnitt av “24” som är en utav mina absoluta favoritserier just nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.