SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


LIVET

5 timmars bilresa hem..

Hej allihopa! 🙂

Har verkligen inte haft en någon tid över till att blogga sen jag kom hem igår.. När jag klev ur bilen var det bara att duscha, svida om och därefter åka på maskerad / födelsedagsfest. Med andra ord har allting gått i ett.. Hade i alla fall en jättekul kväll med underbara människor, vilket kändes som ett perfekta avslut på en lång vecka! Behövde nog komma ut för att träffa folk, umgås och spela “beer pong” som det visade sig att jag ägde på haha.. Ibland är det nog allt som behövs för att få ny energi!

Dagens planer då? Ja, vi ska nog bara mysa i soffan, kolla på lite serier och laga en god middag ihop.. Och med “vi” så menar jag såklart min pojkvän och jag.. Vi ska börja kolla på en ny säsong utav “24” nu! Har ni sett den än? Om inte så vill jag starkt rekommendera er att ge den en chans! Har dock för mig att den enbart finns på viaplay i dagsläget, men vet inte helt säkert..

Såhär såg det ut under min och pappas 5 timmars långa bilresa hem på ungefär 50 mil igår.. Hur fint? 😀 Obeskrivligt ju..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.