SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


HÄLSINGLAND / NORRLAND

Skidtur i norrlandsskogarna..

Hej på er! 🙂

Känns som att all tid bara har rusat förbi sedan vi kom upp till Norrland / Ånge i förrgår.. Samtidigt är det kanske inte så konstigt med tanke på att gårdagen kändes som en enda tjock dimma av starka känslor! Att ta ett “sista farväl” är aldrig lätt, därför kändes det alldeles för svårt att försöka blogga också.. Hoppas att ni förstår, vilket jag är helt övertygad om att ni gör.

Vad har jag gjort hela dagen idag då? Det ska jag givetvis berätta.. Så leta fram lite snacks, sätt er till rätta och börja skrolla!

I morse vaknade jag av att pappa ropade “nu är det frukost” med exalterad röst genom sovrumsdörren.. Och några timmar senare stod vi startklara på närmaste idrottsplats för att åka längdskidor ihop! Kände mig som en äkta stockholmare som alla norrlänningar skulle få allergichock av att se haha.. Underställ i rosa är väl ingenting som används här uppe? Tror inte de..

Som tur var “skidade” vi inte på några norrlänningar som chockades av min utstickande outfit, tvärtom! Vi var faktiskt helt själva i spåret.. Och givetvis åkte jag på att spåra upp det aningen igensnöade skidspåret! Fick i alla fall ett rejält motionspass.

Kändes så underbart att bara få åka ut på ett par skidor i total tystnad och stanna där i några minuter.. Behövde nog det för att rensa tankarna efter all stress som funnits i mitt liv på senaste! Trots att jag bor på “landet” i stockholmsområdet så blir det faktiskt aldrig helt tyst.. Och det är någonting som jag verkligen saknar när jag varit ifrån norrlandsskogarna för länge..

Återigen, syntes på långvägars att en “fjollträskare” intagit norrländska skogarna.. Men vad gör det om hundra år? Tyckte faktiskt att mitt underställ matchade oväntat bra med min relativt gamla skidjacka som låg längst in i förrådet.. Kanske inte den coolaste kombon i modesynpunkt, men definitivt bättre än tidigare looks som brukade vara ett skralt ihopplock haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.