SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


LIVET

Mot dom norrländska skogarna..

BILD: platins blogg

Hej på er!

Har spenderat det senaste dygnet med att bl.a välja ut plagg, packa en resväska och sätta mig i en bil mot dom norrländska skogarna… Nu ska vi alltså åka upp för att gå på en begravning, vilket känns riktigt tungt! Dom senaste gångerna som jag träffat min släkt där uppe så har det varit för att gå på begravning.. Men det hör ju till livet att gå vidare, därför försöker jag trösta mig med att dessa fantastiska människor fick leva långa liv som jag hade tur att få ta del av.. Och det är fina minnen!

Att gå på begravningen är såklart anledningen till att vi åker upp, men jag tänkte även försöka hitta tillbaka till mig själv medans jag är där uppe.. Norrland har ju alltid varit ett paradis för mig, och därför vill jag försöka njuta också.. Inser att det låter lite konstigt med tanke på allt.. Men ja, ni kanske förstår ändå? Senaste månaderna har jag känt mig blockerad i mitt skrivande, vilket främst beror på att jag utsatts för allvarliga hot av en människa som fortfarande gör sig påmind i mitt liv.. Så med andra ord vill jag försöka få bort alla rädslor för att hitta min kreativitet igen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.