SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


EVENT / GALOR

Fadimegalan 2019

Igår var det dags för årets första- och även viktigaste gala, nämligen Fadimegalan 2019! 🙂 Om ni är obekanta med den här galan så är det alltså riksorganisationen GAPF (glöm aldrig Pela och Fadime) som kämpar för ett jämställt samhälle fritt från hedersrelaterat våld och förtryck.. Ett jämställt samhälle borde egentligen vara en självklarhet, men så är det tyvärr inte än..

Galakvällen började med ett trevligt mingel ute i BERNS foajé innan det var dags att röra sig in mot salongen för att ta plats.

BILD: Fadimegalan 2019

Årets gala bjöd på både starka och gripande uppträdanden av Tommy Körberg, Dilba, Helena Bergström, Malin Arvidsson, Bahar Pars, Sara Omar m.fl.. Men det bjöds även på mycket humör, skratt och glädje under galan.. Och någonting som gick rakt in i hjärtat var alla starka vardagshjältar som gjort stor skillnad för andra under det gångna året! Wow, säger jag bara..

Och juste.. Innan galan fick vi såklart gå in på “röda mattan” för att fotograferas av ett gäng fotografer! 🙂 Kvällens klädkod var ganska speciell med tanke på att det inte direkt var någon vanlig gala, så därför valde jag ut en diskret men stilren outfit.. Stort tack till ROJASTUDIOS för fotografiet.

BILD: Fadimegalan 2019

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.