MAKEUP / HUDVÅRD

E.L.F. HYDRATING FACE PRIMER

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks

Jag känner att mitt intresse för smink har hamnat utanför bloggen, vilket känns trist.. Trots att jag experimenterar och provar olika produkter varje dag så skriver jag sällan om det i mina inlägg! Därför har jag bestämt mig för att börja med en ny kategori som jag har valt att kalla ”makeup-måndag” för att dela med mig av mina favoriter inom ämnet.. Är ni taggade?

Tänker att vi startar den här kategorin med att börja från grunden..

BILD: E.L.F. HYDRATING FACE PRIMER

E.L.F. HYDRATING FACE PRIMER (klick!) är en räddare för känslig hud under vinterhalvåret. Personligen tycker jag att den här primern får sminket att hålla hela dagen, samtidigt som den skyddar huden mot kylan. Tidigare har foundations haft en tendens att spricka eller ”kaka” sig på mitt ansikte, främst för att jag har varit torr. Men med tanke på att den här primern är återfuktande så slipper jag det problemet nu.. Ännu ett plus är såklart att produkten är ”dryg” och därmed räcker längre.

Nackdel: Primern finns endast att köpa i mängden 14ml, vilket känns för lite.. Trots att den minimala mängden lyckats räcka i flera månader (sedan 28/10 – 18..) så hade jag faktiskt föredragit att köpa en större förpackning. Men det är ju en smaksak!

INGREDIENSER:
Dimethicone, Tridecyl Trimellitate, Dimethicon Crosspolymer, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Retinyl Palmitate (Va), Tocopheryl Acetate (Ve), Ascorbyl Dipalmate (Vc), Silica Dimethyl Silylate.

BILD: E.L.F. HYDRATING FACE PRIMER


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.