WORKOUT

Söker fler träningskompisar..


Söker du en träningskompis? Då har du kommit rätt!

För att maxa min workout på gymmet vill jag börja gå på pass, a.k.a gruppträning.. Dock är jag en sådan person som gärna vill ha sällskap med mig, främst för att det blir så mycket roligare.. Och drömmen skulle ju vara att dra ihop ett grymt tjejgäng för att köra yoga, boxning m.m. Därför går jag utanför min “comfort zone” för att se om det finns några likasinnade där ute.

BILD: platins blogg

Vad innebär gruppass ihop? Min tanke är att hinna med åtminstone 1 pass per vecka.. Om det skulle bli fler med tiden så är jag sällan den som klagar. Värt att nämna är dock att jag inte kommer kunna köra dom tuffaste träningspassen till en början.

Hur bör min träningskompis vara? Du får gärna vara positive minded, peppande och öppen.. Intresse för träning är såklart uppskattat, men du behöver verkligen inte vara proffs inom ämnet! Om du arbetar som bloggare / youtuber på heltid är det även ett stort plus, men verkligen inget krav.. Att vi kommer bra överens och har en positiv personkemi är såklart viktigast! Krav: att du redan har ett gymkort på samma kedja som mig (som är fitness24seven..) samt att du bor i stockholmsområdet..

Vem är jag då? Tänkte faktiskt berätta kortfattat om mig själv (för dig som t.ex blivit tipsad att läsa mitt inlägg..) så att du får en tydligare bild av vem jag är.. Mitt namn är Platin, jag är 23 och arbetar som bloggare på heltid. Som person är jag positiv, lättsam och sprallig – i alla fall om du frågar min omgivning haha.. Är en sådan människa som gillar att se det positiva i livet!

Är du min framtida träningskompis? Berätta gärna mer om dig själv nedan..

BILD: platins blogg

..skriv en kommentar eller mejla mig på info@platins.se

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

4 kommentarer

 • Michelle

  Halloj!

  Jag hade gärna velat ha någon att träna med.
  26- årig tjej som läser till kostrådgivare och ska börja komma igång med träningen. Bor själv i Stockholmsområdet (dock varit i Stockholm gäller det)?

  • PLATIN

   Hallå Michelle!😃 Vad roligt! Tänker att vi skulle kunna träna mitt i stan, alternativt i västerort! Hur får jag tag i dig? Skulle vara kul att höra vad du vill uppnå med din träning och vilka pass som skulle intressera dig. Är du medlem på Fitness24seven? Kram

 • Michelle

  Det skulle kunna gå! Inte medlem än så länge på fitness 24, men kan tänka mig att bli det. Det jag vill uppnå är sjävklart att vara så hälsosam och stark som möjligt.

  För mig är der viktigt att vara lyhörd, pepp och stärka varandra (särskilt när man inte orkar). Snart slutfört min kostrådgivarutbildning så man är sjukt pepp!

  Bästa sättet att få tag i mig är nog viber/ sms. Jag kan återkomma! 🙂

  • PLATIN

   Aha!🙂 Bli inte medlem för min skull bara, att hitta det perfekta gymmet för sig själv är otroligt viktigt! Har du instagram osv..? Skriv gärna till mig där istället. Mvh, P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.