WORKOUT

Mitt allra första magpass avklarat!

BILD: träning

Så, nu är mitt allra första magpass avklarat! Eller ja, mitt första magpass efter höftoperationen.. Känns fantastiskt att kunna gå till gymmet med ett stort leende på läpparna och sedan gå därifrån utan att ha ont! Innan operationen kunde jag inte ens gå en kilometer utan att få vilovärk som höll mig vaken om nätterna.. Är förvisso svag nu, men jag klarar ändå av att träna! Känns underbart.

BILD: träning

Och någonting mer som känns underbart är det fotovänliga ljuset på mitt gym.. Som bloggare kunde jag inte varit lyckligare, vilket säger i princip allt.. Att gymma i dunkla lokaler med kasst fotoljus skulle vara en mardröm! Skulle nog inte stå ut med att inte kunna ta ett enda kort! Kanske är det bara en “arbetsskada” haha.. Eller är det någon som kan relatera? Vill i alla fall tro att det finns fler som “poserar” framför kameran på gymmet.. Men det kanske sker i smyg? Att fota sig själv är väl tabu..

Förresten.. Har ni ramlat och brutit några ben i den här ishalkan? Själv var jag nära att ramla både en och två gånger innan jag lyckades ta mig hem ordentligt.. Och att åka buss i det här vädret ska vi inte ens prata om, kändes rent utsagt livsfarligt..

BILD: platins blogg

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.