PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Måndagen startade med motgångar..

Godmorgon!

I morse skulle jag egentligen kört ett hårt gympass med fokus på mage och rygg.. Men istället frös jag ihjäl mig i väntan på bussen som aldrig ville dyka upp.. Nackdelen med att bo på landet är ju att bussbolaget fullständigt skiter i att meddela ifall deras turer blir inställda, och dessutom är taxibolagen inte så förtjusta i att åka såhär långt ut för några hundringar.. Så med andra ord blev det inget träningspass för mig idag.. Att bo på landet är inte det enklaste när man är en stadstjej innerst inne..

Trots att min måndag startade med motgångar så tänker jag ändå försöka göra det bästa utav dagen.. Så nu ska jag svida om till någonting mysigare innan jag kokar en kopp chai och går igenom min kalender! Kanske ska fylla en värmeflaska också..

BILD: platins blogg

Min mössa är förövrigt köpt på ginatricot (klick!) och finns i många olika färger.. Såg precis att den hade kommit in i gult, vilket är så otroligt läckert.. Gult är ju det nya svarta, men det visste ni nog redan! Tycker att det är så coolt med gula plagg.

BILD: platins blogg

Och juste.. Ledsen för att jag inte bloggade under gårdagen! Min motivation var som bortblåst och därför fokuserade jag på att ladda batterierna inför den nya veckan istället, vilket kändes bra! Att försöka tvinga fram ett inlägg skulle bara kännas fel.

BILD: platins blogg
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.