SENASTE VIDEOKLIPPEN PÅ YOUTUBE:


LIVET

“Bond, James Bond”

Hej!

Trots att min vecka började med arga miner så lyckades jag vända den här dagen till någonting bra. 🙂 Bestämde mig ganska snabbt för att sluta vara sur, tänka om och blicka framåt istället.. Allting blir så mycket roligare när man är positive minded..

Ikväll blir det familjemys med mamma, pappa och riktigt gamla DVD-filmer.. Vi ska nämligen kolla på “Bond, James Bond” som är en riktigt gammal goding om ni frågar mig.. Och föräldrarna har faktiskt redan slagit sig ner med en varsin tekopp i mitt rum, så jag ska väl göra desamma alldeles strax! Dock blir det inget te, utan en stor kopp matcha latte. Känns verkligen jättemysigt med en spontan filmkväll med tanke på att vi sällan hinner spendera kvalitetstid med varandra under veckorna..

BILD: James Bond 007 DVD

Har ni sett dessa filmer förresten? Om inte så borde ni verkligen göra det, trots att dom är gamla.. Har alltid tyckt att det är någonting speciellt med att kolla på riktigt gamla filmer, eller är det bara jag? Oavsett borde ni ge dessa godingar en chans..

BILD: James Bond 007 DVD

Och ja.. Måste faktiskt erkänna att DVD fortfarande är det bästa sättet att se film på! 😉 Även om det är nice att ha massot av filmer på netflix så ger det här mer känsla på något obeskrivligt sätt.. Kanske låter lite knäppt! Eller förstår ni vad jag menar?

BILD: platins blogg

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.