PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


WORKOUT

Vårt första träningspass ihop..

BILD

Kan vi bara stanna upp och beundra mitt trötta ansikte? 😆 Att jag ens tog mig till gymmet är ett under i sig.. Och att jag dessutom gick därifrån med ett stort leende på mina läppar kändes overkligt! Träning har aldrig varit någonting kul för mig, fram tills nu.. Men jag tänker att vi tar det hela från start, för att ni ska förstå vad jag menar.. Skrolla ner för att läsa vidare!

Idag gick vi till gymmet för att köra vårt första träningspass ihop, vilket fick mig att inse en sak.. Tidigare har jag bara haft träningskompisar som pushat mig på helt fel sätt, genom att exempelvis säga att jag borde lyfta tyngre vikter osv.. Och varje gång har det haft motsatt effekt på mig, eller slutat med att jag tappat lusten för att träna.. Ni kanske tycker det låter larvigt, men innan jag opererade min höft så var det svårt att ta emot sådana kommentarer eftersom min kropp inte klarade mera..

Kristofers positiva inställning är däremot någonting som har en helt annan effekt på mig! Som ni säkert minns var jag inte alls sugen på att gå till gymmet i morse.. Men han fick mig att vilja gå dit, utan att ens behöva övertala mig eller fråga mer än två gånger.. Och ni ska veta att det inte är likt mig när det kommer till workout! Så med andra ord insåg jag att det viktigaste med träning är inte vad du tränar med, utan snarare vem du tränar med.. Utan ett positivt sällskap är det svårt att finna ork!

BILD
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.