PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBEKANAL:


LIVET

Amerikanska pannkakor till frukost..

Godmorgon!

Vi har precis ätit amerikanska pannkakor till frukost, och med “vi” menar jag såklart Kristofer och jag.. 🙂 Dessa frukostar är ju min specialité på helgerna.. Och dessutom testade vi en ny grej den här gången, “hot sauce” med inslag utav björnbär som passar perfekt till pannkakorna och dess tillbehör. Till pannkakorna hade vi som vanligt massor med lönnsirap, stekt bacon, en klick smör och björnbärssylt.. Om ni aldrig har provat det här så har ni verkligen missat något! Rekommenderas starkt..

Nu ska vi slappa i soffan en stund innan det är dags att gå till gymmet för första gången.. Vi skaffade nya gymkort för några dagar sedan, för att komma igång med träningen.. Och idag känns som den perfekta dagen att starta, trots att jag är så trött.

Bild: american pancakes

Mmmm..

Bild: american pancakes

Det här är förövrigt hot saucen som vi testade till våra amerikanska pannkakor idag.. Finns nog att hitta i vilken mataffär som helst om ni skulle undra, och dessutom skulle jag vilja påstå att den passar perfekt till alla sorters pannkakor! Utöver att såsen är ganska söt så gör den även smaken fylligare.. Kommer definitivt fortsätta ha den här hot saucen till våra pannkakor.

Bild: american pancakes
Bild: american pancakes

Kanske inte den nyttigaste frukosten innan ett pass på gymmet, men definitivt en utav dom godaste alternativen haha..

Bild: american pancakes
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.