RESTAURANGER / CAFÉER

Utbjuden på middag ikväll..

Hej!

Kristofer bjöd ut mig på middag ikväll, vilket var supermysigt.. Vi gick till ett närliggande ställe som hade det som vi bägge var mest sugna på, nämligen en redig köttbit.. För min del fick det bli ryggbiff med fries, en halv majskolv och vitlökssmör som var det perfekta tillbehöret till denna maträtt! Om ni inte har ätit vitlökssmör till kött eller pommes så har ni verkligen missat någonting, det är sagolikt gott.. I alla fall, till middagen drack jag en ”krusovice” som passade utmärkt till köttet..

Nu sitter vi nersjunkna i soffan bägge två, proppmätta och redo för en lugn hemmakväll med serier.. Dumt nog så köpte jag lite godis på vägen hem från middagen, som jag inte har en aning om hur vi ska orka äta.. Hur tänkte jag nu? Att smälla i sig en godispåse känns ju inte riktigt aktuellt om vi säger så.. Menmen, nu ska vi i alla fall kolla på serier! Vi hörs imorgon igen..

Bild: middag texas longhorn

Ledsen att jag inte tog fler bilder under kvällen.. Vi hade så himla mysigt att jag helt enkelt glömde bort att ta upp kameran, men så blir det ju ibland! Att äta gott, få umgås ordentligt och prata om framtiden fick mina tankar att sväva iväg på annat!

Bild: middag texas longhorn


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.